Xiaomi werkt aan twee andere slimme koelkasten lek

xiaomi nieuwe koelkasten

Niet alleen smartphones, het is nu duidelijk. Xiaomi is al een tijdje aanwezig in de sector huishoudelijke apparaten, zowel groot als klein. Slechts een paar dagen geleden lanceerde hijof een nieuwe koelkast, met een groot display dat kan functioneren als een echt multimediacentrum, maar het lijkt helemaal niet de bedoeling om te stoppen. Het lijkt er zelfs op dat de Chinese reus al aan het werk is voor de productie van anderen twee slimme koelkast.

Xiaomi zou binnenkort twee nieuwe koelkasten kunnen lanceren, aldus de Bluetooth SIG

xiaomi nieuwe koelkasten

Voor niet-ingewijden moeten apparaten die het Bluetooth-communicatieprotocol gebruiken, worden gecertificeerd voordat ze op de markt worden gebracht. Bluetooth SIG hiermee omgaat. Net op het portaal van het lichaam zijn twee namen naar voren gekomen die net zoveel koelkasten als Xiaomi zouden kunnen zijn.

Lees ook: Xiaomi Susie Children's Sonic: de interactieve tandenborstel voor kinderen

Dit zou Xiaomi Mi Bottom koelkast (272 liter) e Xiaomi Mi 3-deur koelkast (301 liter). Onnodig te specificeren, ook omdat de aanwezigheid van Bluetooth 4.2 / 5 het concept versterkt, wat slimme apparaten zullen zijn. Niet te missen, zoals verwacht, zelfs alleen Wi-Fi 2.4 GHz.

Lees ook: Xiaomi Mi elektrische tandenborstel en Mi Robot Builder Rover: hier zijn de nieuwe gadgets voor Europa

Het is echter niet duidelijk wat voor soort, we weten niet of er aan boord een display zal zijn en van welke omvang. Natuurlijk, de prijs zal concurrerend zijn, maar helaas zullen ze nauwelijks naar ons komen in Europa. Zoals we niet zullen zien, althans voorlopig, de prachtige modulaire bank die net is gelanceerd door Xiaomi.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!