Xiaomi VH Wireless Charging Cup Review: de beker die nooit afkoelt

Xiaomi VH Wireless Opladen bekerreview

In deze jaren heeft Xiaomi ons geleerd dat technische accessoires nooit genoeg zijn, vooral als je niet wist dat je ze nodig had. Een voorbeeld is dit Xiaomi VH draadloos opladenof een zelfverhittingsbeker door draadloos opladen, waardoor u uw drankje op een constante temperatuur kunt houden zonder het risico van koeling te lopen. Lees meer in detail in onze review.

Xiaomi VH Wireless Charging Review

Ontwerp- en constructiekwaliteit

Het eerste ding om te overwegen is de kleuring, gezien de nogal uitgesproken verschillen. Onze variant is de variant "Koffie"En heeft een typisch traditionele Japanse stijl, zeker fascinerend, maar dat zou uit de toon kunnen vallen in vergelijking met de eenvoudigere variant "Zwart". Het gebruikte materiaal is het aardewerk, dus goed bestand tegen slijtage (maar let op dat u het niet laat vallen). Er is ook een dop, van hetzelfde materiaal, waarmee de temperatuur kan worden gehandhaafd.

De beker zelf heeft afmetingen niet erg groot, niet zozeer in de breedte als in de hoogte, en ook het handvat is een beetje 'klein' (tenzij je kleine vingers hebt). Maar in het pakket zit niet alleen de beker, het komt ook in een combo met een pad met draadloos opladen met een kabel van 1 m. Het heeft een grafietkleuring (of zandsteen, als je dat liever hebt) vrij elegant, een lager oppervlak anti-slip en voor een correcte werking moet u deze gebruiken met de meegeleverde voeding 24W.

Funzionamento

De bediening is eenvoudig: eenmaal aangesloten, plaatst u gewoon de beker op de pad om de inhoud te verwarmen. Dankzij dit systeem zul je in staat zijn om houd drankjes een gemiddelde van 55 ° C, temperaturen naar mijn mening ideaal voor alle liefhebbers van thee en koffie. als je wilt, kun je ook water van 0 verwarmen, maar het is een proces dat minstens 10 / 15 minuten duurt, dus ik raad aan dat je het sneller opwarmt met een kachel.

Xiaomi VH Wireless Opladen bekerreview

Een bonus om te melden is dat het draadloze opladen aangeboden door de pad is ook compatibel met smartphones, omdat het de standaard hanteert Qi met een goede snelheid 10W. Aan de zijkant bevindt zich een kleine witte status-led die aangeeft wanneer de pad in actie komt, die niet veel opwarmt, ook niet dankzij het onderste oppervlak van de beker, met een materiaal dat de kleur kan absorberen.

Xiaomi VH Wireless Opladen bekerreview

Conclusies en prijs

Laten we beginnen met te zeggen dat een object zoals de Xiaomi VH Draadloze Oplaadbeker beslist een object is dat is ontworpen voor een meer "Aziatische" klantenkring, zowel in termen van grootte als het concept van een zelfverwarmende cup zelf. Hoewel de traditie van lange thee of koffie niet wijdverspreid is in Italië, zullen degenen die tegen de trend ingaan in de Xiaomi-beker een goede bondgenoot vinden van winter- en niet-winterdranken.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!