Censuur in China: serieuze problemen voor degenen die kritiek hebben op de regering op Twitter

China vlag

Volgens een rapport van New York Times, het harde optreden tegen de Chinese overheid is verder aangescherpt met betrekking tot sociale netwerken. Deze keer in het vizier van zou zijn Twitter, of beter gezegd, een groep "dissidenten" kwam in handen van politie en justitie.

Nog een ander geval van censuur in China, ditmaal tegen Twitter-gebruikers

tjilpen

Als je je afvraagt, ja, het is een ander geval van censuur in China. Chinese politiediensten gearresteerd en ondervraagd 9-burgers beschuldigd van kronkelende kritiek tegen de regering. Volgens de geïnterviewden van het beroemde tijdschrift zou er in minstens één geval een zijn geweest detenzione van goed- 15 dagen terwijl een andere gebruiker ongeveer zou worden ondervraagd 8 uur vastgebonden aan een stoel.

Lees ook:
In China verbood het woord "Disney" (en vele anderen)

Kortom, normaal beheer. Volgens een eerste reconstructie zou de "aangeklaagde" worden veroordeeld om de beschuldigde posten te annuleren Twitter. Na hun weigering, zou de actie van de politie dan worden genomen. Bovendien zou het profiel van mensenrechtenactivist Wang Aizhong zijn opgeruimd zonder toestemming van de eigenaar, officieus vanwege de hackers van de overheid.

Op dit moment is er geen verklaring, noch van Twitter, noch van de Chinese ambassade in de VS, die naar de kwestie wordt gevraagd.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.