Redmi Note 7 is waterdicht: het woord van Lei Jun

redmi let op 7

Niet alleen is het bijzonder slagvast, Maar Redmi Note 7 è anche waterdicht. Of dat zegt hij ons tenminste Lei Jun, oprichter van Xiaomi, met een bericht op zijn Weibo-profiel. aangekondigd in de afgelopen uren, de eerste smartphone van het pasgeboren merk belooft kwalitatief goed te worden gerealiseerd. Zonder de datasheet te beschouwen die compleet is met een 48 megapixelcamera: je zag hoe het knapt?

LEES OOK:
De CEO van Xiaomi bevestigt dat Redmi een vlaggenschip lanceert van 300 €

Redmi Note 7 heeft een waterdicht ontwerp, maar gooi het niet in het water

redmi let op 7

Deze afbeelding laat ons de Redmi Note 7 zien die is gestript, en die onthult wat waar is anti-vloeistof beschermingen, zowel intern als voor de SIM / microSD-sleuf. Praktisch hetzelfde als we zouden vinden op een andere IPXX-gecertificeerde telefoon. Ja, omdat de Redmi-smartphone heeft geen certificering, hoewel er een zeer specifieke reden kan zijn. En dat zou de kosten zijn, gezien het feit dat een terminal certificeren betekent zijn kosten verhogen en, bijgevolg, de prijs.

En aangezien de garantie vaak dubbelzinnig is als het gaat om het repareren van smartphones beschadigd door onderdompeling in water, heeft Redmi mogelijk voor deze keuze gekozen. Een type keuze dat, onder andere, is aangenomen ook van OnePlus al een tijdje. Uiteraard nodigen we je niet uit om het in de tank te gooien of naar de zee te brengen, maar waarschijnlijk zal een kleine duik geen schade aanrichten. Dat hopen we tenminste: in twijfel doe je het niet opzettelijk.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!