Xiaomi Redmi Note 5, Redmi 6 Pro, Mi 6X en S2: hier komt wanneer Android 9 Pie zal aankomen

xiaomi android 9 taart

Terwijl je begint te praten over MIUI 11Veel mensen vragen zich af wanneer het zal komen Android 9 Pie op uw Xiaomi-smartphone. Als je deze vraag hebt gesteld, weet dan dat er iets in beweging is. Specifiek, de update voor Xiaomi Redmi Note 5, Redmi 6 Pro, Redmi S2 e Mi 6X het zou bijna klaar zijn om te worden vrijgegeven. Of op zijn minst wordt dit ons voorgesteld door deze screenshot online gelekt.

LEES OOK:
Xiaomi Mi 9 wordt gepresenteerd op MWC 2019 | geruchten

Deze foto onthult de datum van Android 9 Pie op Xiaomi Redmi Note 5 (en meer)

xiaomi update android 9 taart

Als dit werd bevestigd, zou dit betekenen dat de update naar Android 9 Pie voor de bovenstaande modellen zal verschijnen tijdens de Q1 2019. Voor degenen die niet weten wat deze afkorting betekent, vertegenwoordigt de "Kwartaal" een set van 3 maanden, en de "Q1" omvat Januari / februari / maart. Hoewel er dus geen specifieke datum is, is het toch een klein reliëf (zolang het geen nep-imago is) voor degenen die deze Xiaomi-smartphones bezitten.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!