Xiaomi Mi 9 en Mi 9 Explorer komen ook op Geekbench aan

Xiaomi me 9

Na ons versteld laten staan ​​van de score op Antutu (de Explorer breekt slecht!), kijk Xiaomi Mi 9 het verschijnt ook Geekbench in de versie van 8 en 12 GB RAM. Hoe gaat u naar deze nieuwe benchmarks?

Xiaomi Mi 9 komt ook op Geekbench aan en er is ook het Explorer-model

Na de eerste waarneming van enige tijd geleden, het model met de codenaam Cepheus hij is terug Geekbench. Deze keer openbaart het zich in al zijn pracht en het lijkt het geval te zijn Xiaomi Mi 9zoals verondersteld Illo tempore.

Lees ook:
Alles (maar alles) wat u moet weten over de technische gegevens en de prijs van de 9 Mi

De nieuwe benchmarks laten zeer respectabele resultaten zien voor de top van de reeks, in de versie van 8 GB van RAM. Wat betreft de Incarnation Explorer, het verschijnt ook - met zijn machtige 12 GB RAM - maar vertoont enigszins gematigde resultaten in vergelijking met het standaardmodel. Dit soort discrepantie is absoluut niet nieuw en kan optreden bij het omgaan met testmodellen (zoals in het sensationele geval van de Vivo V12824A).


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
niet beschikbaar
met ingang van 02/02/2023 03:13
Amazon.it
niet beschikbaar
met ingang van 02/02/2023 03:13
Amazon.it
niet beschikbaar
2 gebruikt van 147,32 €
met ingang van 02/02/2023 03:13
Amazon.it
Laatst bijgewerkt met de 02 / 02 / 2023 03: 13

Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.