Review Blitzwolf BW-SDB0: de compacte en economische soundbar

Een categorie die niet zo vaak voorkomt als het gaat om soundbar is die van compacte soundbars. Meestal heeft dit type luidspreker afmetingen die zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met een tv. Integendeel, dit Blitzwolf BW-SDB0 het kan worden beschouwd als een middenweg tussen een Bluetooth-luidspreker en een soundbar. Maar is het de moeite waard om het te kopen, gezien de prijs voor iedereen? Ik zal het je vertellen in onze review.

Blitzwolf BW-SDB0 beoordeling

Ontwerp- en constructiekwaliteit

Aangezien we het over een economisch product hebben, esthetisch gesproken, wordt deze soundbar op een manier gepresenteerd nogal basic, met een iets afwijkende trapeziumvormige vorm. Aan de voorkant verbergt de grill de twee luidsprekers en het eenvoudige (en een beetje 'goedkope) LCD-display met aangesloten toetsen. De rest van het lichaam is geassembleerd met een niet al te oleofoob plastic; in het onderste deel zijn twee rubberen delen geplaatst om te voorkomen dat het op gladde oppervlakken glijdt. De totale afmetingen zijn van 375 x 55 x 65 mm voor een gewicht van 613 g, waardoor het comfortabel is om op bureaus en tafels te plaatsen.

Connectiviteit

Naast de aan / uit-schakelaar en de microUSB-aansluiting om op te laden, kunnen de audiobronnen worden geschakeld met de "M" -knop aan de voorzijde. Er zijn er een 2.0 USB-poort en een lezer microSD van waaruit je kunt tekenen, naast het kanaal AUX en natuurlijk draadloos. In het laatste geval hebben we "slechts" de ondersteuning Bluetooth 3.0, nu al enige tijd gedateerd. Toch moet ik zeggen dat ik had geen probleem met de aansluiting: het signaal wordt altijd probleemloos verlopen, zelfs op een afstand van enkele meters en obstakels in de weg. Er is ook de FM-radio, voor alle geïnteresseerden.

Audiokwaliteit en autonomie

Binnen de Blitzwolf BW-SDB0 zijn er twee 5W-luidsprekers die een totale output produceren van 10W. In volume is: de geluidsgolf komt het de juiste effect en ook gezien het volume op het maximale vervorming niet duidelijk. Wat de dikte betreft, was ik niet bijzonder tevreden. In hemelsnaam, de geproduceerde audio is niet verschrikkelijk en heeft een zeker evenwicht tussen laag en hoog. Maar voor deze productcategorie, gezien de grootte, men voelt de afwezigheid van een kleine subwoofer dat de ernstigste frequenties versterkt.

Wat is het voordeel van deze Blitzwolf BW-SDB0 vergeleken met een traditionele luidspreker? Het antwoord is te vinden instereo-effect. Aangezien de twee rechter luidspreker en links genoeg afstand van elkaar (ongeveer 15-16 cm), het resultaat is een goede baan van stereo, merkbaar in het bijzonder in het kijken naar films en tv-series.

In de mini-soundbar zit een batterij van 1200 mAh waarmee je een autonomie rondom de hebt 3 / 4 uren op gemiddeld volume. Indien nodig kan het ook worden gebruikt als bekabeld om het onder stroom te gebruiken.

Conclusies en prijs

Uiteindelijk is deze Blitzwolf BW-SDB0 aan wie gericht? Zelfs als we niet voor een best-buy staan, is het moeilijk om te klagen, gezien de verkoopprijs. Het gebruik ervan wordt aanbevolen, vooral voor degenen die een notebook gebruiken voor YouTube en streaming video met Netflix en het bedrijf varieert en wil genieten van een betere geluidskwaliteit en voldoende volume. Je kunt het ook kopen voor muziek, in hemelsnaam, maar verwacht geen onvergetelijke geluidsprestaties.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.