Huawei: 2018 jaar na frame ondanks de problemen met de Verenigde Staten

huawei logo

De 2018 was een jaar gekenmerkt door voortdurende forcering tussen Huawei, Chinese en Amerikaanse overheid. De situatie die culmineerde in de arrestatie van CFO van het bedrijf heeft veel problemen opgeleverd, zowel economisch als logistiek Huawei. Ondanks de ups en downs wist het Chinese bedrijf echter te sluiten met een aanzienlijk record: omzetrecord met 107 miljard.

Lees ook: Huawei Mate 30 zal ook 5G zijn, als er enige twijfel was

Huawei en zijn aantallen: de groei van de reus in het afgelopen jaar

huawei logo

De Aziatische samenleving heeft de drempel voor het eerst overschreden 100 miljard, met totale inkomsten van 19.5% tegenover 2017 en een nettowinst van 8.8 miljarden dollars. Voor de eerste keer, om de omzet van het bedrijf te stimuleren, springt de consumentensector eruit en bereikt hij 52 miljarden dollars, met de verkoopactiviteiten die de 45% van het inkomen.

Lees ook: Xiaomi heeft het met Huawei P30 en lanceert de hashtag #honestprice

De sector netwerkapparatuur werd daarentegen gedeeltelijk bestraft, wat - gezien de wisselvalligheden met de Verenigde Staten en andere landen - een afname van 1 miljard dollar tegenover 2017. Gezien het feit dat het het bedrijf niet afschrikken, bestemd om verder te groeien in deze sector met de komst van de nieuwe 5G-standaard.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!