Huawei spot met Apple (en bedankt Tim Cook) een paar uur na het evenement in Parijs

huawei p30 pro apple

door nu Huawei P30 Pro (en de rest van het bereik, natuurlijk) nadert de lancering en de spanning neemt een hoge vlucht. Hoe uitstappen in deze situatie? Maar natuurlijk plagen Apple, in de perfecte stijl van de Chinese reus (qui e qui voor twee bijzonder opvallende voorbeelden).

Huawei mist nooit een kans om Apple voor de gek te houden en is in het algemeen dank verschuldigd aan Tim Cook

Gisteren vond het Cupertino-evenement plaats, de Amerikaanse gigant ratelde het laatste nieuws op 360 °. We hebben het gehad over de nieuwe service Apple Nieuws + e TV + en niet alleen: er was zelfs ruimte voor een creditcard en voor de nieuwe gaming-service Arcade. Het feit dat het evenement werd gehouden op de dag voorafgaand aan het evenement Huawei P30 Pro het is misschien niet helemaal willekeurig (we geven het voordeel van de twijfel!) en het feit is dat het Chinese bedrijf het gepast vond om een ​​dankbericht voor Tim Cook te publiceren.

Kortom, dat van Apple het zou slechts een 'opwarmings'-evenement zijn geweest voordat het echte nieuws vandaag in Parijs arriveerde. Zoals gewoonlijk kunnen deze ruzies tussen reuzen je alleen maar aan het lachen maken (ze maken tenslotte deel uit van het spel), zelfs als sommige Cupertino-fans het niet goed lijken te hebben opgevat, wat een Huawei een bepaald "detail" betreffende de in Canada gearresteerde CFO.

Maar kennisgeving van geschillen, als u de live streaming van Parijs niet wilt missen qui vind alle details, terwijl de volgende link aanwezig is verfrissingen van geruchten, bevestigingen en verwachtingen zijn nieuwe modellen.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!