OPPO Reno: de VP bevestigt de kleuren die beschikbaar zijn bij de lancering

tegen reno

Maart loopt langzaam ten einde en als de datum van naderbij komt 10 april, het Chinese bedrijf publiceert meer en meer details over te OPPO Reno, move gericht op het vergroten van de hype. Een zet die zeker werkt, omdat we niet kunnen wachten om de kenmerken van het vlaggenschip te ontdekken (bijv van zijn meerdere incarnaties).

De vier kleuren van OPPO Reno zijn bevestigd door Brian Shen

tegen reno

Via een post op Weibo, de VP van OPPO Brian Shen heeft definitief bevestigd dat de top van het assortiment in vier verschillende kleuren zal worden geleverd. anders van wat we eerder zagenin dit geval is het een officiële bron, compleet met de namen van de vier kleuren. OPPO Reno het zal daarom debuut zijn in de versies Midnight Black, Nebula Purple, Pink en Sea Green, zelfs als het niet duidelijk is welke van deze zullen we zien voor de Europese markt.

tegen reno

De afbeelding die door de manager is gepubliceerd, stelt ons in staat om de 3D-kromming van de achterkant te bekijken; bovendien, terwijl de zwarte en paarse modellen een spiegelende afwerking lijken te hebben, heeft de groene een lichte textuur die herinnert het pauwenstaartpatroon van Vivo X27 (hoewel in een veel minder voor de hand liggende mate). Voorlopig is het allemaal van de VP van het merk, maar we zijn er zeker van dat er de komende dagen andere spoilers zullen zijn.


Bespreek met ons over het artikel en erover OPPO in de groep TelegramFacebook. Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen op toegewenst OPPO Inside!