Redmi 7 is nog niet officieel, maar er is al een videovergelijking met Redmi Note 7

Het werd heel recent gepresenteerd Redmi Note 7 Global, maar verrassend genoeg is er op YouTube een video verschenen die hem ziet aanzetten vergelijking met Redmire 7. Je hebt het goed begrepen, in deze video zien we de toekomst volgens het model geproduceerd door de dochteronderneming van Xiaomi, waarvan we nog niet weten wat de presentatiedatum zal zijn. En toch zijn er al diegenen die het bij de hand hebben en kunnen ons zo een voorproefje geven van wat de smartphone in zijn definitieve versie zal zijn.

Redmi 7 vs Redmi Notes 7: videovergelijking nog voor de presentatie

Vanuit een esthetisch oogpunt is deze Redmi 7 niet veel anders dan de Redmi Note 7. Het ontwerp van Redmi 7 is front met te laten vallen met selfie camera da Mega-pixel 8, met bijna gelijke afmetingen (158.65 x 76.43 x 8.9 mm), terwijl de frames iets meer lijken te zitten op het model van het Note-bereik. En zelfs het draaien ervan verandert niet veel, met één glazen schaal meer curve op Redmi 7, met dubbele camera's Mega-pixel 12 en vingerafdruklezer.

De grotere differentiatie wordt daarom verkregen in de hardware-sector. Als het rijden met Redmi Note 7 er is Snapdragon 660, binnen de Redmire 7 is er - raad eens? - de Snapdragon 625. Een chipset wordt nu beschouwd als verouderd, maar een van de meest betrouwbare ooit geproduceerd door Qualcomm. Er is echter een beetje 'van verwarring, omdat in AIDA64 'Systeem' scherm toont de CPU 'MSM8953', dat wil zeggen de Snap 625 code, maar in het scherm 'CPU' te geven is de Snapdragon 632.

Persoonlijk denk ik dat deze tweede optie waarschijnlijker is, deels omdat AIDA64 ondersteuning aangeeft Bluetooth 5.0, wanneer de Snap 625 stopt bij Bluetooth 4.1. Volgens de andere gerapporteerde gegevens heeft deze versie van Redmi 7 een atypisch geheugen dat is weggesneden 3 / 64 GB. De rest van de specificaties bevatten een batterij van 4000 mAh met microUSB-poort, mini-jackingang en IR-sensor.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Lydsto