Xiaomi Mi 9, opnieuw problemen met aandelen: de president verontschuldigt zich

Xiaomi me 9

Over 9 jaar geleden Xiaomi werd opgericht en is in de loop der jaren op de bovenste verdiepingen gaan concurreren, met de concurrentie van de grote elektronicafabrikanten. Maar de weg naar een van de beste realiteiten is nog niet voorbij, zoals blijkt uit de problemen waarmee het bedrijf in China te kampen heeft. Met de lancering van de Xiaomi Mi 9in feite hebben veel gebruikers geklaagd in het netwerk van de slechte beschikbaarheid in verhouding tot de brede marktvraag.

In China zijn er problemen met de beschikbaarheid voor de nieuwe Xiaomi Mi 9

Het speet hem Lin Bin persoonlijk, de president van Xiaomi, met een officiële functie op Weibo. Het is absoluut niet de eerste keer dat we het hebben over beschikbaarheid die niet toereikend is voor de lancering van een nieuw model, vooral als het gaat om vlaggenschip-smartphones (zoals Mi 9). Dit is de reden waarom de "verkooprecords" van Xiaomi altijd met tangen moeten worden genomen, omdat aandelen meer nalatig lijken te eindigen dan Xiaomi in plaats van een buitensporige vraag.

In de functie in kwestie geeft hij toe dat tekortkomingen door Xiaomi, in het bijzonder voor wat betreft de interne organisatie en het beheer van deze processen. Uiteraard moet hij specificeren hoe deze dagen ze werken om dit te compenseren, de interne training van bedrijfsleiders te intensiveren en ervoor te zorgen dat alles geleidelijk beter wordt.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!