MIUI 11: Xiaomi kondigt nieuwe pictogrammen en monomodus aan voor energiebesparing

miui 11

Na de MIUI 10 vertegenwoordigde een keerpunt voor Xiaomi en zijn gebruikers, de meeste fans verwachten de volgende release - MIUI 11 - zal dezelfde impact hebben. Uiteindelijk beantwoordde het bedrijf vragen van fans over Weibo, veel nieuws en ideeën over de nieuwe MIUI.

Lees ook: MIUI 11: het ontwikkelingsteam neemt deel aan een AMA en accepteert suggesties

MIUI 11: De nieuwe gebruikersinterface van Xiaomi is bedoeld om energie te besparen

xiaomi miui 11

Een van de belangrijkste veranderingen - in ieder geval op het eerste gezicht - zal design zijn. De icon set wordt opnieuw ontworpen door 0 en bovendien dekken de nieuwe pictogrammen de apps a 360 ° een einde maken aan het saaie probleem van de onverenigbaarheid van sommige met de gekozen thema's en vormen. Een ander kenmerk genoemd door Liu Ming dan gaat het om energiebesparing, een thema dat altijd dierbaar is Xiaomi.

Lees ook: MIUI 11: onthulde de lijst met ondersteunde smartphones | geruchten

De nieuwe MIUIin feite zal het zichzelf presenteren met een ultra energiebesparende modus, in staat tot het blokkeren van alle applicaties buiten oproepen en berichten. In deze modus worden de kleuren van de klassieke interface gedeactiveerd en bevinden gebruikers zich er voor een Monochrome gebruikersinterface, ideaal voor displays AMOLED. Bovendien worden statusbalk en app geoptimaliseerd voor de donkere modus.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!