Redmi kondigt een partnerschap aan met Marvel: Avengers Endgame variant coming?

Xiaomi redmi

redmi, na vrijwel te zijn losgemaakt van Xiaomi, eindigde meteen in de crosshairs van enthousiastelingen en professionals voor het eerste gepresenteerde apparaat: Notes 7, in staat om een ​​hogere kwaliteit te bieden dan de prijs waartegen het wordt aangeboden.

Lees ook: Dit is waarom Redmi Note 7 Pro zal niet in Europa aankomen

Redmi en Marvel aan het werk voor een beperkte oplage

redmi avengers

Vandaag heeft het bedrijf weer een belangrijke stap voorwaarts gezet en de samenwerking aangekondigd met de Marvel de blockbuster Avengers EndgameBinnen dit partnerschap redmi zal een merkproduct lanceren, in de trant van OnePlus 6 Avengers-editie.

Hoewel we sterk kunnen speculeren dat de volgende topklasse in het middelpunt van de belangstelling staat, is het nog steeds niet zeker - al 100% - of het nu een smartphone is. Het valt dan nog te begrijpen, of het een smartphone is, of redmi zal een nieuw model presenteren ad hoc voor de gelegenheid of het zal worden beperkt tot het opnieuw starten van een speciale variant van de zeer gewaardeerde Redmi Note 7.

Lees ook: Redmi Note 7 Pro: aangepaste ROM komt dankzij de kernel-broncode

In ieder geval zullen alle overwegingen die in dit verband zijn gemaakt meer bevestiging vinden wanneer de film wordt gepresenteerd Marvel in de bioscoop, de volgende 24 april.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Eren