Huawei P30 Pro: de periscoopcamera gedemonteerd, zo is deze van binnen gemaakt

huawei p30 pro camera teardown

Gezien de extreme compactheid van smartphones is het hebben van een camera die inzoomt zonder aan kwaliteit in te boeten geen onderneming. poco. In die zin is de Huawei P30 Pro is een juweel van technologische engineering en is erin geslaagd om een telelens met 5x optische zoomlens waarmee je foto's en video's tot een paar jaar geleden ondenkbaar kon maken.

Laten we de periscopiale camera van de Huawei P30 Pro nader bekijken

Dit werd mogelijk gemaakt door de introductie van een innovatieve sensor met een periscoopmechanisme, met een geheel andere vorm dan gewoonlijk. Dit is waarom JerryRigEverything, na ze te hebben testte het weerstandsniveau, besloot om Huawei P30 Pro en zijn periscopiale camera te ontkoppelen.

Dit betekent dat de sensor wordt verbroken en onbruikbaar wordt. Als u dus gevoelig zou zijn voor dit soort 'gruweldaad', raden we u af de video te bekijken. Anders is het interessant om de verschillende opstelling van de elementen waaruit de camera bestaat te noteren. Meestal wordt de lens in een parallelle richting boven de sensor geplaatst, terwijl hier de sensor schuin ten opzichte van het glas is geplaatst. Dit komt omdat binnenin er een is lens veel langer dan traditionele en, gezien de poco beschikbare ruimte, de enige manier om het te implementeren is door het horizontaal te rangschikken.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!