Huawei zou zijn 5G-modems aan Apple kunnen verkopen

huawei logo

Gebaseerd op de huidige situatie tussen Apple en Qualcomm (en Intel), het lijkt ondenkbaar dat Cupertino de eerste in handen kan krijgen 5G-modem rond en er gaan geruchten dat de afspraak met de nieuwe standaard wordt teruggestuurd naar de 2020. Om deze situatie op te lossen, zou een acteur erover kunnen nadenken poco ondenkbaar, zeker gezien het feit dat het een van de grootste tegenstanders is van het Amerikaanse merk wat betreft de smartphonebranche: we hebben het - uiteraard - over Huawei!

Huawei en Apple konden een ontmoetingsplaats vinden dankzij de 5G-modems van het Chinese merk

huawei 5g huawei balong 50000

Een insider van de Chinese reus vertelde Engadget dat Huawei overweegt - vrij serieus - het idee om zijn eigen te verkopen 5G-modem aan de rivaal Apple. Tot nu toe heeft het Aziatische merk categorisch geweigerd om zijn oplossingen aan derden te verkopen (zoals in het geval van de Kirin SoC's), maar het lijkt erop dat een opening naar Cupertino kan worden overwogen.

Het is echter de moeite waard om te specificeren dat het nog steeds niet duidelijk is of de twee hi-tech reuzen het probleem al hebben besproken en dat het nog te bezien is of Apple bereid is het in handen te krijgen. op de Balong 5000. Een happy end tussen Huawei en Cupertino lijkt buitengewoon abnormaal, zowel in het licht van de intense rivaliteit die hen onderscheidt (tenminste… aan de kant van het Chinese bedrijf) dat betreffende de problemen van het merk met de VS.. We zullen zien hoe deze situatie zal evolueren, zonder een verder detail te vergeten: Cupertino zou er voor kunnen kiezen voor een eigen oplossingondanks rivalen en leveranciers.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!