Huawei Mate 30 met 5G: nieuwe bevestigingen van de 5G-routekaart

huawei mate 30 pro

In de afgelopen uren, de Huawei Global Analyst Conference, tijdens welke de werd geweigerd Mate X verwijzing. Maar dat niet alleen, het is ook onthuld 5G-routekaart voor deze 2019. De nieuwe e-standaard zal niet alleen met de e worden geïntegreerd Mate 20 X, maar ook een ongepubliceerd model waarvan momenteel nog niet veel bekend is. Zelfs als de kans groot is dat het is Huawei Mate 30 ze zijn vrij hoog.

Huawei bevestigt dat er in de herfst een nieuwe 5G-smartphone zal komen: Mate 30, of wel?

huawei 5g roadmap

Om kieskeurig te zijn, kijkend naar de roadmapfoto, kun je zien hoe Huawei Mate X in juli wordt geplaatst. Gezien de weigeringen van het bedrijf is het echter waarschijnlijk dat de lancering al gepland was voor midden / eind juni, met marketing in China in de daaropvolgende weken. Wat de rest van de producten op de lijst betreft, zal het al aangekondigde debuut in juni plaatsvinden Huawei 5G CPE Pro, terwijl medio september de eerste zal arriveren 5G Mobile Wi-Fi.

Maar als we het hebben over 5G smartphone, we zullen moeten wachten op de maand Oktober 2019 om interessant nieuws te zien. En net als de vorige modellen in het assortiment, is het precies in deze periode dat de serie debuteert Huawei Mate 30, behalve verrassingen. Een nieuws dat al bevestigd was, min of meer scherp, door dezelfde CEO Richard Yu. Ook omdat vanaf het einde van het jaar de 5G-infrastructuren uitgebreider zijn dan nu, zodat gebruikers ze op de juiste manier kunnen exploiteren (in de regio's waar ze actief zullen zijn).

Deze Huawei weet het goed, wiens omzet is al in de lift dankzij de commerciële contracten met betrekking tot de 5G. Contracten die ook in de VS zijn bereikt, waar de Aziatische reus is verbannen op politiek en media-niveau, maar duidelijk niet commercieel.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!
Eren