Wat als Huawei Mate X op dit prototype leek?

huawei mate x prototype

Achter de ontwikkeling van elk product zitten verschillende technische stappen, vooral als we het hebben over een apparaat als het Huawei Mate X. Als een van de allereerste opvouwbare smartphones die officieel zijn intrede deden op de consumentenmarkt, durven we ons niet voorstellen hoeveel werk er was achter de realisatie ervan. Ook omdat voor het zien van een eindproduct in alles en voor alles de zogenaamde prototype fase, waarbij smartphones zichzelf laten zien in een embryonale gedaante of poco meer.

Een foto van een Huawei Mate X-prototype verschijnt op het net

huawei mate x prototype

Het schot dat je hierboven ziet is zeker niet officieel, aangezien het bijna zeker gemaakt is van extravagantie ter gelegenheid van MWC 2019 van Barcelona (we herkennen de insignes in de nek van de mensen op de foto). Maar het geeft ons nog steeds een manier om een ​​te zien Huawei Mate X-prototype, met wat een nep-display zou kunnen zijn, gezien de enigszins onnatuurlijke reflecties.

LEES OOK:
Huawei Mate X uitgesteld tot september? Het zijn slechts geruchten

Wat relevanter is, is dat het in de afbeelding aanwezige vouwen niet absoluut intrigerend is zoals het filmpje dat Richard Yu op het toneel presenteerde. Hier zien we een telefoon die zo opvouwbaar is, maar met veel meer overvloedige frames, die dimensies laat zien die standaard niet minder hadden kunnen zijn dan 2 of 3 jaren geleden. Niks raar, in hemelsnaam: als prototype is esthetiek een van de laatste dingen waar het bedrijf om geeft.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!
Eren