Ja, er zal ook Huawei P20 Lite 2019 zijn!

Xiaomi Redmi Note 5 VS Xiaomi Redmi 5 Plus VS Xiaomi Redmi Note 4 VS Huawei P20 Lite

De duizendduizend modellen uit het middensegment ontbraken Huawei? Als in de komende paar dagen het verwachte moet beginnen Huawei P30 Litevolgens de woorden van de betrouwbare insider Roland Quandt zal er een ander model van dit gamma zijn. En de naam blijft een beetje verdoofd, omdat het zou reageren op de naam van Huawei P20 Lite 2019.

Naast Huawei P30 Lite zal er ook Huawei P20 Lite 2019 zijn

Roland Quandt zelf lijkt niet erg blij met dit nieuws. En we kunnen het hem niet kwalijk nemen: de markt overspoelen vergelijkbare modellen, niet alleen in zijn functies, maar ook in zijn naam, het is geen erg acceptabele tactiek. Voorlopig is het echter nog niet duidelijk wat het technische gegevensblad van het apparaat zal zijn. Maar aan de andere kant is Huawei niet nieuw in de dynamiek van dit type: denk maar aan het volgende van apparaten zoals Huawei P Smart, P Smart + en P Smart 2019.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!