Huawei P30: 6 miljoen eenheden klaar, het doel is om 20 miljoen te verkopen

Huawei P30 Pro

Hoewel we het al dagen in China verkopen, is het de marketing ervan Huawei P30P30 Pro zal officieel starten vanaf de volgende 11 april. Volgens een rapport afkomstig uit het moederland van het bedrijf, werd een bestand voorbereid door 6 miljoen eenheden, zowel voor de Chinese als de wereldwijde markt. Maar het doel voor deze 2019 is ambitieus: om ze te verkopen 20 miljoen, aldus het herhalen succes behaald van het vorige P20-bereik.

Het bedrijf heeft redelijk veel vertrouwen in de verkoopresultaten van de Huawei P30-reeks

Om een ​​maatstaf te hebben, weet dat in juni 2018 de voorzitter van de mobiele divisie He Gang dat heeft verklaard Huawei P20 en P20 Pro uitverkocht meer dan 6 miljoen eenheden. Een opmerkelijk resultaat, vooral gezien het feit dat de 81% groei vergeleken met de minder bedeelde P10-familie.

De wereldwijde vraag naar Huawei P30 en P30 Pro zal behoorlijk hoog zijn en om eventuele beschikbaarheidsproblemen te voorkomen, heeft het bedrijf meer dan 50.000-medewerkers ingeschakeld om het aan te pakken. Trouwens, het doel van Huawei is er voor iedereen om te zien: zoals gesteld door Richard Yu, de Samsung inhalen is om de hoek, met Honor gericht op naderen het podium.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!