Lenovo Z6 Pro vs Xiaomi Mi 9: eerste foto's en video's vergeleken

xiaomi mi 9 vs lenovo z6 pro camera vergelijking

Lenovo Z6 Pro het is recent geweest gepresenteerd in China, die met Snapdragon 855 waartoe het ook behoort, zal worden toegevoegd aan de reeks topmodellen Xiaomi Mi 9. En een schot werd onmiddellijk gemaakt fotografische vergelijking tussen de twee terminals, zowel in termen van fotokwaliteit als videokwaliteit, gemaakt door het team van iFeng Tech.

2 kan worden bijgewerkt: op YouTube verscheen een nieuwe fotovergelijkingsvideo tussen de twee vlaggenschepen. Je vindt het onderaan het artikel.

Hier is een allereerste vergelijking tussen de Xiaomi Mi 9-camera en de Lenovo Z6 Pro

Allereerst zien we de specificaties van de twee smartphones:

 • Xiaomi Mi 9
  • Hoofdgedeelte van 48 megapixel f/ 1.8, pixels van 0.8 μm en sensor van 1 / 2 "
  • Groothoek van 16 megapixel f/ 2.2, pixels van 1.0 μm en sensor van 1 / 3 "
  • 12 megotelement-telelens f/ 2.2, pixels van 1.0 μm en sensor van 1 / 3.6 "
 • Lenovo Z6 Pro
  • Hoofdgedeelte van 48 megapixel f/ 1.8
  • Groothoek van 16 megapixel f/ 2.2
  • 8 megotelement-telelens f/ 2.4
  • 2 mega-pixel videosensor f/ 1.8 en pixels van 2.9 μm

Gezien de niet-hoge kwaliteit en variëteit aan geleverde samples, is het niet een volledige vergelijking die moet worden gedefinieerd, maar die ons een voorproefje geeft van het potentieel van de Lenovo Z6 Pro. Aan de fotozijde lijken de verschillen met Mi 9 niet bijzonder gemarkeerd, met minder duidelijke kleuren en een witbalans die een beetje te geel lijkt te zijn.

Dit laatste aspect is ook te zien in de video's (zichtbaar vanaf de minuut 4: 13 van de video hieronder), met een stabilisatie die minder effectief lijkt dan het vlaggenschip van Xiaomi. Wat de nachtprestaties betreft, fluctueert de situatie, met vergelijkbare clips in sommige gevallen en in andere gevallen waarin Lenovo de overhand heeft.

2 kan worden bijgewerkt: hier is de nieuwe video vermeld aan het begin van het artikel.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!