Lenovo Z6 Pro wordt volledig scherm volgens deze render

Lenovo z6 pro

Poco geleden hebben we dat geleerd il 23 april de nieuwe wordt gelanceerd Lenovo Z6 Pro, de volgende top van de reeks van de Chinese fabrikant die belooft angstig te presteren vanuit fotografisch oogpunt (e video-). We namen afscheid van de wens om meer te weten te komen over het ontwerp van het vlaggenschip ... en blijkbaar waren we slecht tevreden!

Lenovo Z6 Pro met volledig scherm: zo zou het nieuwe vlaggenschip kunnen zijn

Lenovo z6 pro

De "onofficiële" weergegeven afbeelding op Weibo laat ons zien wat de voorkant van de Lenovo Z6 Pro, terwijl het symbool in het volle zicht het logo van de bovenkant van het bereik moet zijn. Het is duidelijk dat het beeld niet door de gebruikers kan worden onderzocht en dit is het resultaat waardoor de foto enigszins wordt verlicht.

Lenovo z6 pro

Het toestel lijkt te worden gekenmerkt door een enorm Full Screen-paneel, aan drie zijden randloos en met een ongelooflijk dunne onderrand. De rechterrand bevat de volumeknop en de (rode) aan / uit-knop, terwijl de oorcapsule zichtbaar is langs het bovenste profiel - vlak -.

De vraag rijst: en de selfie camera? Op dit moment zijn er geen details over de positionering en uiteraard is de eerste gedachte om naar een te leunen pop-up formulier. Immers, steeds meer bedrijven gaan in deze richting, zie de 'vermeende' OnePlus 7 en zelfs het nieuwe OPPO Reno.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.