OnePlus 7: toon nieuwe weergaven, wat een gelijkenis met OP6T!

OnePlus 7

wachten op Moge de 14, een datum gemarkeerd met rood voor alle OnePlus-fans, nieuwe weergaven komen uit het web van wat in feite het nieuwe zou kunnen zijn OnePlus 7. Volgens de afbeeldingen kan het betreffende model sterk lijken op de huidige top van het assortiment, OnePlus 6T.

Lees ook: OnePlus 7 kan de miniplug hebben, volgens deze beschermhoes

OnePlus 7: weinig esthetische innovaties in vergelijking met het huidige vlaggenschip

Hoewel het bedrijf er altijd aan is gewend om er een (en slechts één) te lanceren vlaggeschip elke 6-maand lijkt dit dit jaar OnePlus kan de trend omkeren en de markt bereiken met een standaardvariant en één Pro.

Terwijl OnePlus 7 Pro staat al heel lang in de belangstelling, met renderings onthuld en veel pop-upcamera's, de standaardvariant zou in alle opzichten (op zijn minst esthetisch) het huidige model kunnen volgen. Volgens wat te zien is in de nieuwe renderings gepubliceerd door @Pricebaba, het nieuwe apparaat zal een belangrijke verandering brengen: de flitser in de camera, met de laatste die iets meer dan zou kunnen uitsteken OP 6T.

Lees ook: OnePlus 7 varianten worden geïntroduceerd in 3, inclusief OnePlus 7 Pro

Hoewel de dikte kan groeien als gevolg van het vernieuwde fotografische compartiment, zullen de algehele afmetingen meer beperkt zijn. OP 7 zou voorbij kunnen gaan 6.41 " a 6.2 ". Als deze zet meer smartphones presenteert, is dat zeer waarschijnlijk OnePlus besluit een breder marktsegment te bestrijken, net als zijn concurrenten. Ondertussen kijken we uit naar morgen, de datum waarop Pete Lau, CEO bedrijf, onthult wat nieuws over de top van het assortiment.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.