Gebogen weergave voor OnePlus 7 Pro, zoals gemarkeerd in deze foto's

oneplus 7 pro

Door Samsung geïntroduceerd bij het grote publiek, de gebogen display heeft een greep gemaakt op een paar smartphonemodellen, bijna uitsluitend high-end. Een van deze zal zijn OnePlus 7 Pro, een eerste keer voor het bedrijf, tot nu toe gewend aan flatpanelapparaten. En zoals in gevallen als deze, waar nieuwsgierigheid gebruikers ertoe aanzet lekken op lekkages te zoeken, komen uit China de eerste foto's van gehard glas die op het paneel van de betreffende smartphone kunnen worden geplaatst.

Het OnePlus 7 Pro-scherm is helemaal gebogen: hier zijn de eerste getemperde glazen

Het nut van een dergelijke foto is om te kunnen zien wat de werkelijke kromming van het OnePlus 7 Pro-scherm zal zijn. Een nieuwigheid, die van het display Dual Edge, wat velen tevreden zal stellen en ook andere andere gebruikers niet zal bevallen. Er is een zekere scepsis ten aanzien van het werkelijke nut van een functie als deze, die onvrijwillige aanrakingen en visuele artefacten aan de zijkanten kan veroorzaken.

Maar hoe verwacht door DisplayMate, dit wordt gecompenseerd door de uitstekende kwaliteit van het gebruikte paneel, tot het punt dat het wordt gedefinieerd als de beste OLED op het plein. Niet alleen voor de intrinsieke kwaliteiten van de technologie, maar ook voor de implementatie van een refresh rate-scherm 90 Hz.


Bespreek met ons over het artikel en erover OnePlus in groepen TelegramFacebook (OP6 e OP7 en OP7 Pro) Dedicated! En mis geen nieuws en aanbiedingen in realtime door het kanaal te volgen  Telegram!