OPPO Reno 10x Zoom kan vertrouwen op Dual Frequency GPS

oppo reno zoom
Besparingen op het volgende niveau

Gezien het feit dat de OPPO Reno leek verrassend op de officiële website van het Chinese bedrijf en om in de rekeningen gelijk te maken, kon het sommige verwachtingen zelfs aan het toegenomen model niet missen. En in feite komt de spoiler rechtstreeks van Brian Shen, die dat bevestigt OPPO Reno 10x Zoom komt met een formulier met Dual Frequency GPS.

OPPO Reno 10x Zoom tegenkomend met Dual Frequency GPS

OPPO Reno 10X Zoom

Deze functionaliteit, voor het eerst gezien aan boord van de Xiaomi Mi 8, kunt u profiteren van een grotere nauwkeurigheid tijdens satellietnavigatie, waardoor er minder afval is van 5-meters tot 30 centimeters. Naast deze verbetering biedt de combinatie van de dubbele frequentie L1 + L5 via een GPS-netwerk ook een verlaagd verbruik tot 50%. Voor meer details, aarzel niet om een ​​kijkje te nemen voor onze studie opgedragen aan Dual Frequency GPS.

Het is de moeite waard om te benadrukken dat de VP van het bedrijf de naam nog niet heeft bevestigd OPPO Reno 10x Zoom en dat voor het moment dit het is alleen het resultaat van een indiscretie (en kan daarom verschillen wanneer officieel vrijgegeven).


Bespreek met ons over het artikel en erover OPPO in de groep TelegramFacebook. Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen op toegewenst OPPO Inside!