Realme kondigt het officiële debuut in Europa aan!

Lindahl

De CEO van Lindahl, Madhav Sheth werd geïnterviewd door het team van GSMArena en tussen de ene vraag en de ander spraken ze over het uitbreidingsplan van het bedrijf. Geboren als een eenvoudig submerk van OPPOIs Realme erin geslaagd poco tijd om de sympathieën van de Indiase gemeenschap te winnen. Dit was mogelijk dankzij de lancering van modellen met meer dan geldige functies tegen een lagere prijs dan de concurrentie. En na het succes in India en de daaropvolgende landen in China, het bedrijf maakt zich klaar om te debuut ook in Europa.

Na OPPO maakt Realme zich ook klaar om te debuut op de Europese markt

Het nieuws kwam in het betreffende interview, met betrekking tot de mogelijke productie van 5G smartphones. Op de vraag "Kunnen we volgend jaar een 5G-model bekijken?"Het antwoord was de volgende:"Je weet maar nooit, de markt is te dynamisch. En terwijl we uitbreiden naar verschillende markten zoals Europa en de VS., we weten dat de 5G een van de belangrijkste functies voor ons is'.

Op dat moment drukte de interviewer Madhav Sheth in om meer informatie te vragen. En gelukkig voor ons Europeanen zal Redmi's debuut in het oude continent binnenkort plaatsvinden. "We zijn van plan heel snel naar Europa te gaan, voor het einde van het midden van het jaar". Dit betekent dat, behoudens onvoorziene omstandigheden, het Realme-merk in Europa zal aankomen Juni 2019. En zoals verwacht, zal de strategie goedkoop zijn en zonder tussenpersonen, met de online verkoop van hun smartphones om de prijzen laag te houden.


Bespreek met ons over het artikel en erover OPPO in de groep TelegramFacebook. Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen op toegewenst OPPO Inside!