Redmi zou een apparaat kunnen lanceren met Snapdragon 730, pop-up selfie en triple camera | foto

redmi leeuwenbek 730 pop-up

Terwijl de fans van het Chinese merk gretig wachten op het eerste topmerk redmi, het lijkt erop dat het bedrijf ook werkt aan een nieuw mid-range model met Snapdragon 730, selfie-pop-ups en zelfs een drievoudige camera.

Redmi aan het werk op mid-range met Snapdragon 730 en pop-upcamera: is hij de mysterieuze smartphone op foto's verschenen?

redmi leeuwenbek 730 pop-up

Dit mysterieuze model verscheen in een vermeend schot van de vivo met een ontwerp dat lijkt op een apparaat verscheen uit vivo slechts een paar dagen geleden. Sinds het bedrijf heeft "Bevestigd" (niet zonder dubbelzinnigheid) dat het apparaat met Snap 855 zal arriveren zonder pop-up ... dat dit mysterieuze apparaat een nieuwe smartphone is die speciaal is bedoeld voor de middenklasse?

redmi leeuwenbek 730 pop-up

Op basis van een spec sheet gelekt op het net, lijkt het erop dat Redmi aan het werk is op een apparaat ermee leeuwenbek 730, een drievoudige camera van 48 + 8 + 13 megapixel en een batterij van 4000 mAh. Kortom, op dit moment is alles erg vaag en je hoeft alleen maar te wachten op verdere ontwikkelingen om eindelijk het mysterie te onthullen en uit te vinden welke (en hoeveel) Redmi-producten in de pijplijn zitten!


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Eren