Is Redmi Pro 2 het langverwachte vlaggenschip? Oog op de nep!

redmi pro 2

Maandenlang hebben we het over gehad mogelijk bestaan del Redmi Pro 2, zelfs voordat Redmi zich van Xiaomi afscheidde. En nu is de mogelijkheid dat het het veelbesproken redmi-vlaggenschip is, gestegen. Dit vanwege eenafbeelding render gepost op Weibo die de smartphone in zijn geheel zou verbeelden, met heel veel technische fiche. Maar weet je, in dergelijke omstandigheden is het nepgevaar altijd om de hoek.

Redmi Pro 2 wordt het veelbesproken Redmi-vlaggenschip?

redmi pro 2

Wat we op de afbeelding zien, lijkt door te gaan met wat werd voorgesteld door hetzelfde bedrijf of een smartphone het volledige scherm zonder inkeping. Dit dankzij het gebruik van een intrekbare camera selfieen het is dit element dat de rendering in vraag kan stellen. Er is sprake van dat het een sensor van 32 megapixels kan integreren, maar daar gaat het niet om.

Herinnert het u niet aan een andere telefoon, vooral niet in deze felle rode kleur? Ja, ik heb het over Vivo NEX, ook volledig scherm met intrekbare camera. Het vergrendelscherm is echter dat van de MIUI en het Redmi-logo valt op aan de achterkant. Er zijn echter twee vreemde details: de eerste is de afwezigheid van het logo van de afdruklezer, kennelijk geïntegreerd in het display. De tweede, de belangrijkste, is het logo op de achterkant van de intrekbare fotomodule.

Als we inzoomen op de afbeelding van de vermeende Redmi Pro 2, is er exact hetzelfde logo dat zich op de voorsensor bevindt van Vivo NEX, of twee bliksemschichten met de woorden "Automatisch heffen". Natuurlijk is het beeld van Redmi nogal korrelig, maar er zijn verschillende aanwijzingen die ons doen leunen naar nep. Hoewel het niet volledig uitgesloten moet worden dat op beide smartphones hetzelfde symbool staat.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!