De CEO bevestigt de Redmi vlaggenschip release-periode (of probeert het tenminste)

Redmi Note 7 Global

Het vlaggenschip redmi ermee uitgerust Snapdragon 855 het is verpakt in een halo van mysterie en op dit moment lijkt het onmogelijk om te ontcijferen wat de kenmerken ervan zullen zijn. na ontkenning in de pop-upruimte, Lu Weibing heeft een enquête gestart die de kaarten opnieuw schudt; ook de nieuwe (en vermeende) middenbereik met Snap 730 maakt de situatie nog ingewikkelder. En nu kan zelfs de CEO van het merk zelf dingen nog meer verwarren!

Dat is wanneer Redmi's topklasse kan aankomen

redmi leeuwenbek 855

Via een post op Weibo, Lu Weibing fans uitgenodigd om niet toe te geven aan de verleidingen die door de geruchten worden geboden. Tegelijkertijd verklaard dat het vlaggenschip van redmi zal niet snel arriveren, maar niet eens zo laat. Kortom, het lijkt bijna een raadsel en, omdat je het spel wilt spelen, lijkt het antwoord (min of meer) voor de hand liggend.

De smartphone met Snapdragon 855 het zal niet zo snel gebeuren, dus een hypothetische lancering in de maand april moet worden uitgesloten; bovendien zal de lancering niet te laat zijn, wat suggereert dat er te lang geen geduld zal zijn. Als gevolg hiervan zou het lanceringsevenement ergens in de loop van de maand moeten plaatsvinden Mei/Juni. Een magere troost en we houden onze vingers gekruist in de hoop dat het bedrijf besloot iets meer te onthullen over het toekomstige vlaggenschip.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Eren