De CEO van Redmi onthult (ongeveer) hoe het eerste vlaggenschip zal zijn

redmi

Over het ongrijpbare Redmi vlaggenschip ze zijn gekomen om verschillende theorieën te maken over hoe het voor het publiek zal verschijnen. En het is legitiem, gezien het feit dat we het hebben over de eerste Redmi-top van het assortiment, een merk dat tot dusverre werd geassocieerd met typisch economische producten. Wat zeker lijkt, is dat de smartphone dat wel zal zijn het volledige scherm, zoals vrijwel elk high-end model op de markt. En als er enige twijfel over bestond, dacht de CEO van Redmi eraan ze te verjagen, een vraag te stellen die geen ruimte liet voor andere theorieën.

Het vlaggenschip Redmi zou een van deze twee smartphones kunnen zijn

Op zijn Weibo-profiel vroeg Lu Weibing de gemeenschap welke ontwerpfilosofie ze verkiezen tussen de twee die in de afbeelding worden getoond. In deze minimale weergave zien we links een telefoon met geperforeerde weergave, met selfiocamera geïntegreerd in het scherm links bovenaan, zoals te zien bij Eer Bekijk 20.

LEES OOK:
Xiaomi is niet alleen maar een smartphone: bijna 50-producten worden in 3 maanden gepresenteerd

Aan de rechterkant hebben we de zogenaamde intrekbaar mechanisme, waarbij de camera aan de voorzijde uit het frame komt boven de eventualiteit. In dit geval echter de leiding zelf zou dit hebben ontkend de gekozen oplossing voor uw apparaat zijn. Het gaat erom te denken dat het vlaggenschip van Redmi een camera op het scherm zal hebben zonder bewegende delen.

En zoals gevraagd door Lu Weibing, welke oplossing zou je liever geïmplementeerd zien? Schrijf ons in de reacties hieronder.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!