Sharp zou een gaming-smartphone kunnen lanceren met een opvouwbaar display!

scherp

Onlangs we hebben een octrooi gezien weblog scherp wat ons de interesse van het bedrijf in de vouwende smartphonensector laat zien. In tegenstelling tot de oplossingen Samsung e Huawei, dat van het Japanse merk zou een ontwerp kunnen hebben dat meer lijkt op het Motorola RAZR opvouwbaar, met een shell-display. En nu illustreert een nieuw document wat een bijzonder aantrekkelijk model zou kunnen zijn voor zowel gaming- als technologiefanaten.

Scherpe patenten op een opvouwbare gaming-smartphone: dit is hoe dit specifieke apparaat zou kunnen zijn

Ja, want zoals te zien is in de afbeeldingen hierboven, scherp zou eraan kunnen werken smartphone pieghevole gestemd gaming, gekenmerkt door een abnormale relatie gericht op het verbeteren van de game-ervaring. Hieronder is een duidelijk verklarende weergave in dit verband.

scherp

Het patent in kwestie, ingediend in de 2017 en gepubliceerd op de 2 april 2019, toont een vouwapparaat clamshell met twee secties om te worden uitgebuit als controleur. Deze zouden feedback moeten teruggeven, om de gebruikerservaring te vergemakkelijken. Het is duidelijk dat dit slechts een octrooi is en het zal nodig zijn om te zien of het bedrijf daadwerkelijk zal beslissen om deze oplossing voor te stellen.

Wat denk je van zo'n smartphone? Te overdreven (vanwege het display) of zou het een uitkomst kunnen zijn om te spelen?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.