Xiaomi Raphael en Davinci zullen twee vlaggenschepen zijn met Snapdragon 855 en selfie-pop-ups

xiaomi pop-up snapdragon 855

Het team XDA heeft het Chinese bedrijf in de gaten gehouden en de herziening van de firmwarecode van de nieuwste versies van MIUI heeft referenties gevonden Xiaomi Rapahel e Xiaomi Davinci, twee apparaten die moeten aankomen Snapdragon 855 en camera-pop-up.

Het Chinese bedrijf werkt aan twee smartphones met pop-upcamera's en Snapdragon 855: Xiaomi Raphael en Davinci

De software in kwestie biedt referenties met betrekking tot een module pop-up selfie, die automatisch wordt geopend en gesloten via een schuifmechanisme. Er zijn echter geen details naar voren gekomen met betrekking tot de specificaties van de sensoren die zijn uitgerust aan boord van de twee apparaten, noch in het gegevensblad in het algemeen van beide. Desalniettemin lijkt het duidelijk dat dit zo is Xiaomi Raphael e Xiaomi Davinci ze zijn uitgerust met de laatste Snapdragon 855 en aankomen met een sensor ID onder het scherm.

Bijgevolg is het duidelijk dat de twee modellen aan boord zullen worden weergegeven OLED, momenteel de enige oplossing die een geïntegreerde vingerafdruklezer kan ondersteunen. Ten slotte zijn de details op smartphones voortgekomen uit een Indiase firmware, een teken dat aangeeft dat deze kunnen worden gewijd aan deze markt. Uiteraard is het op dit moment niet mogelijk om een ​​introductie thuis of in Europa te voorspellen.

Lees ook:
Redmi Note 7 Pro en Honor 20i lijken te veel op elkaar: regen van kritiek van Lu Weibing

In de afgelopen weken zijn ze gearriveerd talloze rapporten over een Redmi met pop-up selfie en Snapdragon 855; de CEO van het Chinese bedrijf is al ontkend de mogelijkheid dat het vlaggenschip arriveert met een intrekbare camera, daarom wordt aangenomen dat de twee bovengenoemde modellen onder het merk Xiaomi zullen vallen.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Eren