Xiaomi denkt aan de gezondheid van de Mi-fans en lanceert zijn multivitamine-supplement

xiaomi-supplement

Vandaag heeft het bedrijf van Lei Jun ons verbluft van nog een ander product dat niets te maken heeft met smartphones en de technische wereld. blijkbaar Xiaomi geeft om de gezondheid van de Mi-fans, zozeer dat ze een multivitamine supplement!

Xiaomi lanceert een multivitamine supplement: maar vergeet niet dat een uitgebalanceerd dieet onvervangbaar is!

xiaomi-supplement

De motivatie achter de komst van dit product is een al lang bekend verhaal. Inmiddels maken - hetzij door de steeds hectischer wordende ritmes en het gebrek aan aandacht voor maaltijden - steeds meer mensen minder gewoon gebruik van fruit en groenten, met tekorten vanuit het oogpunt van de dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Xiaomi dan lanceerde een multivitamine supplement ad hoc, met een pakket 90-tabletten op basis van calcium, ijzer, zink, selenium, vitamine A, B2, C en D3.

Lees ook:
Rocket No.1: April Fool verbergt een fonds van waarheid!

Natuurlijk kunnen deze supplementen alleen het goed doen poco en het is altijd raadzaam om het gebruik ervan te begeleiden dieet evenwichtige. En als je doordeweeks ook wat lichaamsbeweging kunt doen ... nog beter! Wat betreft het nieuwe Xiaomi-product, de verkoopprijs is vastgesteld op 99-yuan (ongeveer €13): wederom een ​​economische figuur en binnen ieders bereik.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!