MIUI Café: niets MIUI 10 Global Beta 9.5.2, wanneer is de nieuwe update?

miui cafè

Deze week hebben we genoten van de Arbeidersdag (een paar gelukkigen zelfs met een lange brug) en hetzelfde gebeurde in China. Reden waarom het Xiaomi-team heeft aangekondigd dat deze week niet zal worden vrijgegeven MIUI 10 wereldwijde bèta 9.5.2. Maar wanneer zal het werk hervatten voor de nieuwe beta-release?

De MIUI 10 Global Beta 9.5.2 zal niet komen: dat is wanneer de volgende Xiaomi-update beschikbaar zal zijn

xiaomi mitu-logo

Maak je geen zorgen want zoals altijd bestaat het personeel van het Chinese merk uit onvermoeibare werknemers. Reden waarom de volgende bèta van MIUI 10 (Beide Globaal e China, natuurlijk) zal worden vrijgegeven tijdens de week van 6 mei, volgens de gebruikelijke timing. Laten we - daarom - donderdag een changelog verwachten en de uitrol in het weekend vanaf vrijdag 10 mei.

Lees ook:
SAR-waarden Xiaomi en Redmi: dit zijn de waarden van alle modellen

Natuurlijk komt het vanzelf dat deze week ook de modellen zijn Xiaomi in afwachting van de MIUI 10 in de Closed Beta-versie blijven ze droog. Op dit moment is daarom de nieuwste versie de 9.4.25, waarvan hier alle details te vinden zijn.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Eren