Black Shark 2 en Meizu 16s verschijnen in de Antutu | April 2019

huawei mate 20 pro antutu

In vergelijking met die van de vorige maand, ranglijst van Antutu opgesteld voor de laatste maand van april ziet geen grote veranderingen bovenaan. In de derde positie zien we er echter één nieuwe vermelding die reageert op de naam van Black Shark 2. officieel ook in Europa, de nieuwe gaming-smartphone beschikt over een hardware-configuratie op hoog niveau, gebaseerd op Snapdragon 855.

Ranglijst Antutu April 2019: Black Shark 2 vindt zijn weg naar de ranglijst, terwijl Meizu 16s meer "verlegen" is

Om te worden uitgerust met deze chipset gemaakt in Qualcomm is ook een andere top van het assortiment die is verschenen in de ranglijst van de Antutu benchmark. Het gaat over Meizu 16s, direct onder in de vierde positie geplaatst. Maar zij leiden altijd de lijst Xiaomi Mi 9 vooral Xiaomi Mi 9 Explorer-editie, dankzij geheugenverlagingen groter dan de standaardvariant. Vervolgens vinden we de even krachtige Vivo iQOO-monster, Samsung Galaxy S10 + e S10, Vivo iQOO standaard versie, Nubia rode magie ed eer V20.

ranking antutu April 2019

We herinneren je eraan dat vertrouwen in deze rangorde niet de maximale score is die haalbaar is, maar het gemiddelde van de benchmarks gemaakt door de eigenaren van de betreffende smartphones, waarbij ten minste 1000-eenheden zijn getest. Kijk maar naar Nubia Red Magic 3, hier afwezig maar in staat om overtreffen alle modellen in de ranglijst (zelfs als zo'n hoge score nogal achterdochtig lijkt).


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Eren