Redmi K20 en K20 Pro komen binnenkort met 27W snelladen en ID-sensor onder het scherm

redmi k20 pro

Il Redmi K20 het komt steeds dichterbij en aan de ene kant blijft het Chinese bedrijf ons plagen met nieuwe teasers, aan de andere kant onthult de certificering van het 3C-lichaam ons enkele details over het snel opladen aan boord van het apparaat, zelfs van de Redmi K20 Pro, de verbeterde belichaming van het vlaggenschip.

Redmi K20 Pro: de 3C-certificering onthult de snelle herlading aan boord van de nieuwe vlaggenschepen

redmi k20 pro

Wat de nieuwe officiële poster betreft, bevestigde Redmi dat de top van het assortiment kon bogen op een sensor ID (zevende generatie) bevindt zich onder het display. Een oplossing die nu een echte trend is geworden die ook in het middenbereik steeds populairder wordt. Uiteraard is het redelijk om je voor te stellen dat beide modellen - Redmi K20 e Redmi K20 Pro - ze kunnen bogen op een panel OLED met de geïntegreerde vingerscanner.

redmi k20 pro

Met betrekking tot de 3C-certificering (zie hierboven), laat dit ons drie modellen binnenkort zien. Aan de bovenkant vinden we de Pro-variant, die wordt meegeleverd snel opladen van 27W (vergelijkbaar met neef Mi 9) terwijl we onderaan het standaardmodel hebben, met snel opladen van 18W. Het apparaat in het midden is het Redmi 7A, instapniveau onlangs verscheen ook in de TENAA-portal.

Een laatste overweging betreft het recent verschenen model in sommige certificeringen in Taiwan, Thailand en andere landen. Dit wordt geleverd met de initialen M1903F10G e moet beginnen met de naam Xiaomi Mi 9T. Er is geen absolute zekerheid, maar het kan de internationale variant van het Redmi-vlaggenschip zijn (K20 en K20 Pro?). Vanzelfsprekend is dit slechts een hypothese die met een tang moet worden genomen en voor eventuele bevestigingen zullen we nog een beetje meer tijd moeten wachten.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Eren