Redmi X: pas op voor de nieuwe afbeelding van vivo, de nep is om de hoek

xiaomi redmi x

In deze uren hebben enkele Chinese leakers een vermeende afbeelding gedeeld van vivo van de Redmi X, compleet met een promotieposter die ons een nieuwe en intrigerende kleur laat zien. Maar Lu Weibing - hoofd van Xiaomi's partnerbedrijf - reageerde resoluut en ontkende wat er werd gezien.

Als je deze foto van de Redmi X in de buurt ziet ... nou, het is nep!

xiaomi redmi x

Als je deze afbeelding om je heen hebt gezien, weet je dat het een nepafbeelding is. De bevestiging hiervan komt rechtstreeks van Lu Weibing via een post op Weibo, waarin hij stelt dat het apparaat, de naam en de nieuwe kleur die kan worden gezien niet het resultaat zijn van het Chinese bedrijf.

xiaomi redmi x

De naam Redmi X het zou een paar dagen geleden zijn geweigerd: volgens de manager, het eerste vlaggenschipmerk redmi het heeft een andere naam, nog beter.

Lees ook:
SAR-waarden Xiaomi en Redmi: dit zijn de waarden van alle modellen

Op dit moment zijn er dus nog steeds weinig zekerheden: zeker het wordt een apparaattop met Snapdragon 855 en zou moeten hebben van zijn (de voorwaardelijke is een must) een selfie camera pop-up. Wat zullen de overige specificaties zijn? Zullen we een drievoudige camera en een ID-sensor onder het scherm hebben? Ondertussen bereidt rivaliserende Realme zich voor op tegenaanval met een apparaat met vlokken en zelfs in dit geval zou het een model moeten zijn met een redelijke prijs.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!