Redmi X20 Pro, K20 Pro en P20 Pro: wat is de naam van het vlaggenschip met Snapdragon 855?

redmi x20 pro

Ondanks van sommige afbeeldingen verspreid over Chinese sociale netwerken (en dat klinkt misschien overtuigend), heeft het bedrijf bevestigd dat dit het eerste vlaggenschip is met Snapdragon 855 het wordt niet Redmi X genoemd. En nu verschijnt er een mysterieuze foto om te onthullen wat de naam kan zijn van deze langverwachte topklasse. Redmi X20 Pro, K20 Pro o P20 Pro... welke van deze drie is de naam van de smartphone?

Redmi X20 Pro, K20 Pro of P20 Pro: welke van deze drie namen heeft uw voorkeur?

Op Weibo zagen we de afbeeldingen die je bovenaan ziet en laten we zien wat de naam zou kunnen zijn van het vlaggenschip van redmi, samen met een deel van de technische fiche. Er is slechts één probleem: de afbeelding is geretoucheerd en toont drie verschillende namen ... welke van deze is de naam van de smartphone? En dan ... zal het originele beeld "echt" zijn of worden we geconfronteerd met nog een nep?

Tot voor kort waren er geruchten dat het vlaggenschip Redmi X (compleet met foto's en posters), ma hetzelfde bedrijf heeft deze naam ontkend. En nu zijn er drie geschikte kandidaten: Redmi X20 Pro, Redmi K20 Pro e Redmi P20 Pro.

De laatste maakt de neus op en het is zeker om te worden uitgesloten (gezien de gelijkenis met een andere bijzonder felle concurrent). Wat betreft de specificaties, "bevestigt" de film van het apparaat de aanwezigheid van de Snapdragon 855, een drievoudige camera van Mega-pixel 48 en een display AMOLED da 6.39 inch. De batterij is een eenheid van 4000 mAh met snelle lading van 27W.

Het is duidelijk dat de betreffende beelden met de juiste voorzorgsmaatregel moeten worden genomen en moeten worden beschouwd als een eenvoudig gerucht, tenzij bevestigd door het merk.

Xiaomi Raphael zou de codenaam kunnen zijn voor Redmi's flagship store

Enige tijd geleden is Mishall Rahman's XDA heeft het bestaan ​​van twee nieuwe modellen van het Chinese merk onthuld - Xiaomi Raphael en Davinci - beide met Snapdragon 855, pop-upcamera en een ID-sensor onder het display.

Volgens de laatste geruchten lijkt het model Raphael precies de top van het Redmi-merk te zijn, ook al bestaat er op dit moment geen effectieve bevestiging. Het nieuws gaat verder met enkele schermafbeeldingen die rechtstreeks van het apparaat in kwestie zouden komen.

Op basis van deze nieuwe foto's lijkt het erop dat we een goede opslagruimte hebben 256 GB (meer dan enig ander Redmi-model tot nu toe gezien). Het lijkt er ook op dat de smartphone er een heeft GPU overklokt, hoewel het een functie kan zijn die gereserveerd is voor bètagebruikers.

Dus wat vind je van deze lawine van nieuws over het mysterieuze vlaggenschip van het Chinese bedrijf?


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!