Speel met Tre Italia en win één Xiaomi Mi 8 en Mi Electric Scooter per dag

Three Italia Xiaomi-wedstrijd

Vanaf vandaag, 21 mei 2019, kunnen alle Tre Italia-gebruikers deelnemen aan de wedstrijd Ciak You Play wat het toelaat winnen uno Xiaomi Mi 8 en een Xiaomi-scooter per dag. Basisvereiste, installeer de My3-app: laten we kijken hoe de deelname werkt.

Win elke dag een Xiaomi Mi 8 en een Xiaomi-scooter met Tre Italia

Xiaomi Mi 8 Pro

Met de concurrentie Ciak speel je nu in zijn vierde editie kun je er een winnen Xiaomi Mi 8 en een scooter Xiaomi elke dag vanaf vandaag tot 31 mei 2019.

Alle klanten kunnen deelnemen Drie Italië die momenteel een geregistreerde gebruiker hebben My3. De klant via de app wordt omgeleid naar de internetpagina die aan de game is gekoppeld en probeert te winnen (klanten kunnen uitsluitend via verbinding Tre deelnemen aan het initiatief). Hoe te winnen?

Aan de competitie deel je een korte quiz met een bioscoopthema: een object wordt gepresenteerd en je zult moeten weten of dit laatste wel of niet hoort bij de aangegeven film. Na de drie vragen kom je er meteen achter of je gewonnen hebt met onmiddellijke winst. We herinneren u eraan dat deelnemers 5 keer per dag kunnen proberen, voor 11 opeenvolgende dagen, tot een maximum van 55-mogelijkheden. 

De winnaars van de prijswedstrijd worden telefonisch of via sms gecontacteerd en ten tweede worden een e-mailadres en persoonlijke gegevens gevraagd om de overwinning te bevestigen.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!