Xiaomi Bear: het elektrische fornuis met onbeperkte functionaliteit

xiaomi elektrisch fornuis

Nieuw zeer interessant product uit het ecosysteem Xiaomi: dit keer heeft het bedrijf door de samenwerking met Xiaoxiong Electric het heeft een elektrisch fornuis dat achteraf gezien meer is dan alleen een fornuis. Xiaomi Bear in feite geniet het van verschillende manieren om voedsel ten volle te koken.

Lees ook: Xiaomi Mi 9T gecertificeerd in Thailand (en niet alleen): komt dit een nieuw model?

Xiaomi Bear: het nieuwe elektrische fornuis van het merk

xiaomi beer

Het hoogtepunt van de elektrische kachel Xiaomi Bear het is daarom het multifunctionele menu dat u, vergezeld van een capaciteit van 3.5-liters, in staat stelt om verschillende soorten voedsel te bereiden, zelfs in grotere hoeveelheden.

Het product blijkt uiterst eenvoudig te gebruiken, zelfs met de indicaties in het Chinees. Met elke knop op het voorpaneel kunt u een bepaald gerecht bereiden. Bovendien is het ook mogelijk om timers in te voegen om het koken te programmeren.

Lees ook: Speel met Tre Italia en win per dag een Xiaomi Mi 8 en Mi Electric Scooter

Zoals u het product begrijpt, zoals het is, zal het in Italië bijna onmogelijk zijn om te gebruiken vanwege het ontbreken van vertalingen. Maar met een kleine vertaling kun je de soorten koken leren en het gemakkelijk gebruiken. Het elektrische fornuis Xiaomi Bear zal op de markt komen 299-yuan, ongeveer € 39.

Momenteel is dit product nog niet online te koop in de populairste winkels en in Italië. Zodra het is, vind je het op GizDeals voor de beste prijs, dus abonneer je op ons Telegram-kanaal, dat je hieronder kunt zien met de nieuwste aanbiedingen, en op de pagina  Facebook voor alle aanbiedingen voor de laagste prijs!

Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Eren