Xiaomi Mi 9T gecertificeerd in Thailand (en niet alleen): komt dit een nieuw model?

Xiaomi Mi 9

Dit jaar lanceerde het bedrijf van Lei Jun het Xiaomi Mi 9, vergezeld van de variant SE en een verbeterd model Ontdekker (met een transparante schaal). Wat als de apparaten in het bereik nog niet af waren? Om een ​​venster te openen is een hele reeks certificeringen die suggereren dat er een nieuw model zou kunnen komen Xiaomi Mi 9T. Wat zal het zijn?

Xiaomi Mi 9T is gecertificeerd in Thailand en andere landen: nieuwe variant van de Mi 9 komt eraan?

xiaomi mi 9t

Afgelopen september het bedrijf heeft het vrijgegeven Xiaomi Mi 8 Pro, een verbeterde versie van de top van het assortiment, met enkele aspecten geleend van de Mi 8 Explorer. Dat ditzelfde pad ook dit jaar gepland is? De certificeringen die u hierboven ziet, verwijzen naar een ondertekend mysterieus model M1903F10G en in sommige documenten genoemd als Xiaomi Mi 9T.

Deze smartphone is gecertificeerd in Singapore, Thailand, Taiwan en de Euraziatische Economische Commissie en alle gegevens lijken in één richting te gaan: er komt een nieuw apparaat uit de Mi 9-reeks!

Lees ook:
Redmi K20: Sony IMX586 van 48 MP en andere officiële bevestigingen | teaser

Vanzelfsprekend gaat het hier uitsluitend om hypothese fruit van verschillende geruchten; op dit moment missen we nog de bevestiging van het bedrijf en vooral zijn er geen afbeeldingen of details over de specificaties. Kortom, een waar mysterie! Zoals gebruikelijk, nodigen we in deze gevallen de fans uit om alles te nemen met de nodige voorzorgsmaatregelen, ten minste tot de bevestiging van het bedrijf. Bestaat de 9T Mi echt? Alleen de tijd kan deze vraag beantwoorden.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!