Xiaomi ontkent IDC: hogere verkoop van smartphones, maar nog steeds dalende

Xiaomi-logo

Il Q1 2019 het heeft officieel en daarmee de analyses door de onderzoekscentra op het gebied van smartphones afgesloten. De verkregen resultaten zijn niet veelbelovend voor de meeste betrokken producenten. alleen Huawei en, hieronder, Vivo ze zijn erin geslaagd weerstand te bieden aan de crisis die het mobiele landschap doormaakt. Integendeel, OPPO en vooral Xiaomi ze hebben minder overtuigende resultaten vergeleken met de vorige Q1 2018.

5 kan worden bijgewerkt: na klachten van Xiaomi besloot IDC zijn analyse bij te werken en deze volgende week opnieuw te publiceren.

De verkoop van Xiaomi in de Q1 2019 was groter dan die gerapporteerd door IDC

smartphonemarkt

Dit zie je hierboven is de tabel die is opgesteld door de IDC, wiens cijfers een reactie hebben gewekt die niet helemaal overtuigd is door Xiaomi. Zijn van poco het nieuwe boekjaar begon, wilde het bedrijf zijn investeerders geruststellen door de reële cijfers bekend te maken die tijdens de bestuursvergadering werden aangekondigd. Volgens IDC is het verkoop van smartphones door Xiaomi in Q1 2019 zou 25 miljoen, met een scherpe daling van -10.2% in vergelijking met dezelfde periode van de 2018. Volgens de verklaringen van Xiaomi zou de verkoop echter wel zijn 27.5 miljoen, dus 2.5 miljoen meer dan IDC-schattingen.

2019-smartphonegroei

In werkelijkheid, aangezien dit schattingen zijn, moeten ze worden genomen voor wat ze zijn. Ook omdat u naar dezelfde tabellen kijkt die door andere analysecentra zijn gepost, zoals Canalys of Contrapunt onderzoek, om op te merken dat de cijfers overeenkomen (of zelfs overschrijden) met die gerapporteerd door Xiaomi. Miljoen plus, miljoen minder, het verandert niets aan het feit dat de 2019 voor Xiaomi niet op de slimste manier is begonnen. Maar het is belangrijk om te specificeren dat verkopen de twee leidende modellen zijn, ik 9 e Redmi Note 7, gestart aan het einde van Q1 2019. Daarom zal het nodig zijn om de lopende Q2 te evalueren om te zien of er een herstel is of niet.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen TelegramFacebook  Dedicated!
Eren