Red Magic 3 gedemonteerd door JerryRigEverything: toont de interne ventilator

rode magie 3-demontage

Gisteren konden we dat test de weerstand del Red Magic 3, ook klaar in de klauwen van JerryRigEverything. Geproduceerd door Nubia onderscheidt de gaming-smartphone zich van de concurrentie voor de implementatie van een interne ventilator. Een feature die nog nooit op een smartphone was gezien, want tot nu toe was het nooit nodig geweest. Maar met de uitbreiding van de smartphone-gamingsector is dit voor de meest veeleisende gebruikers die urenlang garen spelen misschien niet zo poco nuttig.

JerryRigEverything laat ons de fan zien die zich in Red Magic 3 bevindt

En nu zien we het in al zijn schoonheid, dankzij scheuren altijd gespeeld door de goede Jerry. In tegenstelling tot wat je zou denken, is de ventilator bevestigd aan de achterkant en niet aan het moederbord. Aan zijn zijde is een ventilatierooster, wat bijdraagt ​​aan de temperatuurdissipatie. Vanaf hier wordt de lucht van buiten afgezogen via de betreffende ventilator, om vervolgens rechtstreeks naar de CPU te worden geleid.

Dit moet zorgen voor een nog betere temperatuuroptimalisatie dan 500% in vergelijking met smartphones zonder een speciaal apparaat. Onder andere wordt zelfs het moederbord zelf overvloedig beschermd door een laagje koelpasta wat bijdraagt ​​tot dissipatie via de koperen heatpipe.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.