Xiaomi als Apple: zal een deel van de productie in India afleiden

xiaomi mi winkellogo

Nieuws voor de productielijn van Xiaomi. Het merk, dat als een van de eersten een deel van de productie naar India bracht, zal het personeelsbestand in de staat vergroten, beleggen rond 200 miljoen in de komende drie jaar.

Trend al gezien: slechts enkele weken geleden, de productie van een deel van de iPhone ze is om verschillende redenen naar India overgebracht.

Xiaomi Smart TV: meer dan honderdduizend eenheden verkocht in 10 minuten, het succes ligt in het IoT

Xiaomi opent een 6000-vacaturesite in India

Xiaomi-logo

La keuze van Xiaomi volgt wat al is gezien voor andere bedrijven: het lijkt erop dat India economisch meer voordelige oplossingen en kansen biedt dan China. Wat de cijfers betreft, is Xiaomi zelfs van plan om een ​​fabriek van meer dan 25.000 vierkante meters te openen, die elk jaar ongeveer 300 miljoen componenten kan produceren.

Het bedrijf dat hiervoor verantwoordelijk is, is de Holitech die in eerste instantie alleen fotografische modules, aanraakschermen en vingerafdrukken produceren. De productie start in het derde kwartaal van de 2019 en dankzij de opening van de nieuwe fabriek, Xiaomi zal kunnen creëren 6000 nieuwe taken.

"Historische" beslissing van Xiaomi: de App-lade voor MIUI Launcher komt eraan

Een beleid dat - zoals gezegd - niet verrassend is. Het Chinese bedrijf was in feite een van de eerste pleitbezorgers van "Made in India" en deze stap bevestigt niets anders dan de meerdere keren benadrukte doelen, net zo nauwkeurig Muralikrishnan B, Chief Operating Officer di Xiaomi India.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!