Huawei Ascend 910 officieel: de krachtigste AI-chip ter wereld

huawei stijgt 910 op

Weet je nog, tot een paar jaar geleden was de nomenclatuur "Opstijgen”Werd gebruikt voor smartphones, nu is het gericht op chipsets. Niet voor de meest bekende Kirin, voor smartphones, maar voor degenen die zich toeleggen op de sector vanAI computing en de wolk. En nu komt een nieuwe oplossing met kenteken Huawei, Or Ascend 910, gedefinieerd door het bedrijf "de krachtigste AI-processor ter wereld'.

LEES OOK:
Geen knoppen voor Huawei Mate 30 Pro: deze foto bevestigt het

Officiële Huawei Ascend 910: volle snelheid richting de AI

De Huawei Ascend 910 integreert een Da Vinci-architectuur, die zorgt voor een optimaal verbruik en inhoud, terwijl hij een redelijk hoog vermogen biedt. Het is voldoende om dat te zeggen in vergelijking met de vorige Ascend 310 gepresenteerd in oktober 2018 en zijn 8 / 16 TeraFLOPS, is in staat om goed 256 TeraFLOPS te genereren en tot 512 TeraFLOPS in de modus INT8.

Om het AI-segment te ondersteunen is er MindSpore, het eigen framework waarmee alles efficiënter kan worden gemaakt, waardoor AI-trainingstijd en uitvoering worden beperkt. Een raamwerk dat vanaf het eerste kwartaal van 2020 open source wordt, waardoor andere bedrijven het kunnen overnemen. Op dit moment is het interessant om te beoordelen of het de komende maanden ook aan boord van consumentenproducten zal worden overgenomen.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!