OPPO, onderdeel van de routekaart voor ColorOS onthulde: de betrokken apparaten

Lang verwacht door alle gebruikers OPPO, eindelijk komt de routekaart van ColorOS 6. Het uiterlijk van het merk zal de komende twee maanden verschillende apparaten bereiken en zal vergezeld gaan van Android 9 Pie.

OPPO bereidt zijn smartwatch voor, maar zal niet vóór de 2020 arriveren

Hier zijn de plannen van OPPO voor ColorOS 6

colorOS routekaart

Om aan te kondigen is het hetzelfde bedrijf via Facebook dat met een verklarende post alle gebruikers laat zien welke apparaten het zullen krijgen coloros 6 en in welke maanden.

Met de maand juli achter de rug, beginnen we deze maand. In augustus zullen ze zijn OPPO Zoek X ed F7 om de update te ontvangen naar Coloros. Vervolgens gaan we door naar september, de rijkste maand voor updates: volgens wat de roadmap van het merk verklaart, ontvangen 4-apparaten de update: OPPO F7 Jeugd, K1, R15 ed R15 Pro.

De geplande ronde van updates zou - althans voorlopig - moeten eindigen in oktober met OPPO RX17 Pro, RX 17 Neo ed R17. Maak je echter geen zorgen, net zoals het bedrijf aankondigt ColorOS 6 is binnenkort beschikbaar voor andere modellen. De ColorOS 6 verbetert de gebruikerservaring van OPPO dankzij Infinite UI en een nog krachtigere en meeslepende gaming-modus.


Bespreek met ons over het artikel en erover OPPO in de groep Telegram e Facebook. Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen op toegewenst OPPO Inside!