Realme is de TOP 10 van de beste smartphonefabrikanten ter wereld binnengegaan

Lindahl
Smart Life

In de afgelopen paar maanden Lindahl ze beweerde lelijk te zijn, eindeloze doelen te bereiken en geen kleine bezorgdheid te wekken voor super nobele merken zoals Xiaomi en de OPPO zelf. Het nieuwste model van het bedrijf Realm 5 - het was een succes en wacht op de rebrand van de serie voor de Chinese markt. Met meer dan 10 miljoen eenheden verzonden in een jaar, opnemen in iosa en zelfs het debuut in Europa (en in Italië), heeft het Aziatische bedrijf een plaats weten te veroveren in de smartphonebranche. Een goede plek en vooral ... in recordtijd!

Realme breekt en komt in de TOP 10 van de beste OEM's

realme

Een rapport gepubliceerd door Contrapunt inventariseert de situatie met betrekking tot de beste smartphonefabrikanten ter wereld, met verwijzing naar Q2 2019. Zoals te zien is in de "ranglijst" bovenaan, vinden we bovenaan de gebruikelijke Samsung, Gevolgd door Huawei (in de komende maanden zullen we zien welke impact ze zullen hebben huidige problemen met de VS.), Appel, Xiaomi ed OPPO.

Kortom, niets nieuws onder de zon, ware het niet dat er een klein briefje in het rapport aanwezig is (u kunt het bij de bron vinden). Volgens wat gemeld door Contrapunt, bekend analytisch bedrijf, Lindahl zou eindelijk zijn verschenen in de TOP 10 van de ranglijst van beste producenten ter wereld. Een stratosferisch resultaat voor een bedrijf dat ongeveer een jaar geleden is geboren en daarom ... heel jong!

En dan te bedenken dat dit het tweede kwartaal van de 2019 is. Hoe zal het merk het de afgelopen maanden hebben gedaan? En hoe zal het het jaar afsluiten? In september zou het moeten debuteren Realm XThier vind je de eerste unboxing - de rivaal van de Notes redmi 8 Pro en dit wordt de testcase: zal het bedrijf het hoofd kunnen bieden aan zijn rivaal? Wat vindt u van dit bedrijf dat zich op deze manier kan laten gelden? poco tijd? Laat het ons weten in de comments!


Bespreek met ons over het artikel en erover Lindahl in de groep Telegram. Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen op toegewenst Realme Italia!