Huawei Mate 30: positieve verkoopprognoses, maar alleen in China

huawei mate 30 pro

In een paar dagen de serie Huawei Mate 30 zal worden gepresenteerd ook in China en met meer overtuiging. In tegenstelling tot deEuropa, het gebrek aan steun aan Google Mobile Services doet geen afbreuk aan de gebruikservaring in Azië. Dit komt omdat het Google-ecosysteem al jaren vrijwel helemaal niet bestaat op het oostelijke continent. Een aspect waarover de CEO Richard Yu persoonlijk heeft geuit en een allereerste geeft verkoopprognose.

LEES OOK:
Huawei: goedkopere 2020G-apparaten komen van de 5

Huawei gelooft dat de Mate 30-reeks voornamelijk in Azië zal worden verkocht

Zoals hij zei, zal het verbod de verkoop buiten China beïnvloeden, omdat klanten zich misschien niet aangetrokken voelen door de afwezigheid van de Google-app. Deze boete zal waarschijnlijk de westerse omzet verlagen, maar tegelijkertijd wordt deze negatieve kloof gecompenseerd door marketing in China. Thuis wil Huawei veel Mate 30 verkopen, want dat zal het zijn meest concurrerende 5G-smartphone op de markt. De algehele voorspelling in de wereld is van più di 20 miljoen eenheden, getallen hoger dan die tot nu toe bereikt van het bereik Mate 20 en P30.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!