Qualcomm en OPPO werken samen op een dual-mode 5G-smartphone

OPPO en Qualcomm

Het is niet langer alleen een kwestie van propaganda, maar inderdaad de 5G zal de toekomst van vertegenwoordigen mededeling. Alles wat we tot nu toe op een bepaalde manier hebben gekend, kan worden verstoord door de komst van een dergelijke technologie, in sommige opzichten revolutionair. Om diep te geloven, zijn er in feite enkele toonaangevende bedrijven in de technische sector, zoals hetzelfde OPPO. In feite heeft het bekende smartphonemerk tijdens deze uren de intentie uitgesproken om een ​​apparaat met technologie te presenteren 5G dual-mode, In samenwerking met Qualcomm.

5G dual-mode betekent dat SA- en NSA-netwerkmodi worden ondersteund

De conferentie van Qualcomm, gehouden in Barcelona, ​​waarin hij enkele projecten op het internet wilde specificeren 5G. Daaronder dus ook die in samenwerking met OPPO, voor de realisatie van de eerste 5G dual-mode apparaat. Wat betekent dit Tegen dit jaar zou OPPO dit apparaat moeten uitbrengen, dat de netwerkmodus kan ondersteunen SA (Zelfstandige modus) e NSA (niet op zichzelf staande modus). Tussen de twee is er een aanzienlijk verschil: de eerste gebruikt in feite 5G-cellen voor signalering en gegevensoverdracht zonder toevlucht te nemen tot het LTE-netwerk, terwijl de niet-zelfstandige modus is gebaseerd op LTE-type banden voor activiteiten zoals communicatie tussen repeaters en servers.

Dankzij de nieuwe smartphone 5G dual-modedaarom kan deze technologie toegankelijk zijn voor een veel groter aantal gebruikers Wereldwijd, waardoor de 5G onmiddellijk bruikbaar is voor veel mensen. Er zijn echter nog geen details bekendgemaakt over dit probleem. We kunnen waarschijnlijk tegen het einde van het jaar wat meer informatie hebben.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.