Huawei zou op een Motorola RAZR-stijl vouwapparaat werken

huawei patent

Ondanks alle problemen die hij doormaakt, Huawei hij verliest niet de moed en blijft nieuwe ideeën ontwikkelen. Na het absorberen van de verbod van de Verenigde Staten, in een verhaal dat nog steeds open staat voor elk resultaat, heeft het bedrijf zijn productielijnen niet gestopt. Zelfs vanuit creatief oogpunt is deze kolos daarom levendiger dan ooit. Dat is waarom, door sommigen papieren gelekt op het net, werden we ons bewust van het feit dat hij waarschijnlijk in stijl op een opvouwbare smartphone werkt Motorola RAZR. Het zou daarom een ​​geheel andere oplossing zijn dan die welke is aangenomen Huawei Mate X.

Huawei denkt aan iets anders dan Mate X

huawei patent

Volgens wat wordt weergegeven in een patent van het bedrijf, Huawei zou hebben gedacht aan het produceren van een verticaal vouwapparaat, net als de Motorola RAZR. In tegenstelling tot de laatste, zou de bocht echter niet precies in het midden liggen. In feite zou dit een klein deel onbedekt op het bovenoppervlak achterlaten, waarschijnlijk nuttig voor het weergeven van tijd, meldingen en weinig anders. van octrooidan lijkt het apparaat extreem dun te zijn, maar met dit aspect moet op dit moment niet te veel rekening worden gehouden.

Aan de voorkant is er geen fysieke sleutel en geen selfiecamera. Het lijkt erop dat alle fotografische sector, samengesteld uit goed drie sensoren, bevindt zich aan de achterkant. Momenteel hebben we er geen andere informatie over, dus we hopen snel te begrijpen of Huawei echt werkt aan een opvouwbare smartphone van dit type.

Zoals altijd, laat ons ook uw mening weten en laat hieronder een reactie achter.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!